Comunicat de presă

Asociația Grup de Acţiune Locală (GAL) ”Ținutul Haiducilor” vă informează că în perioada 12.02-14.03.2014 se va derula prima sesiune de depunere a cererilor de proiecte aferentă anului calendaristic 2014.

Proiectele se vor depune la sediul Asociaţiei Grupului de Acţiune Locală ”Ținutul Haiducilor”, orașul BECLEAN, Zona de Agrement Figa, Nr.22, județul Bistrița-Năsăud, de luni până vineri, în  intervalul orar 08:30-16:00, începând cu data de 12.02.2014.

Documentele necesare vor fi postate pe site-ul www.galtinutulhaiducilor.ro  la rubrica ”Apeluri de selecție”, și vor fi afișate la sediul GAL ”Ținutul Haiducilor”, începând cu data de 12.02.2014. De asemenea vă rugăm să consultanți obligatoriu site-ul: www.madr.ro  secțiunea Dezvoltare rurală, sau   www.apdrp.ro    și să  utilizați  ultima versiune a Ghidului Solicitantului și anexele aferente acestui ghid, pentru măsurile finanțate prin Planul de Dezvoltare Locală al GAL ”Ținutul Haiducilor” disponibile spre consultare pe pagina web  www.galtinutulhaiducilor.ro, rubrica ”Măsuri”.

Solicitantul finanțării trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent măsurilor din PNDR (www.apdrp.ro) cât și cele din fișa măsurilor disponibile pe site-ul GAL Ținutul Haiducilor www.galtinutulhaiducilor.ro la secțiune ”Măsuri”.

Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:

ASOCIAȚIA Grup de Acțiune Locală ”Ținutul Haiducilor”

Adresa: orașul BECLEAN, Zona de Agrement Figa, nr.22, județul Bistrița-Năsăud

Telefon: 037-14 08 616

E-mail: secretariat@galtinutulhaiducilor.ro

Web: www.galtinutulhaiducilor.ro

Asociația Grupul de Acțiune Local  (GAL) Ținutul Haiducilor cu sediul în orașul Beclean,  promovează proiectul “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândire de competențe și animarea teritoriului” finanțat prin FEADR, Axa 4 LEADER din PNDR 2007-2103, sub-Măsura 431.2, în baza contractului de finanţare C431.2021260658155, încheiat la data de  09.04.2013.

Obiectivul proiectului este implementarea Planului de Dezvoltare Locală propus pentru Microregiunea Ținutul Haiducilor.

GAL Ținutul Haiducilor este o asociație non-profit, care reunește în componența sa 61 de parteneri publici și privați, precum și din sectorul asociativ. Teritoriul GAL-ului este identificat în Regiunea de Nord-Vest, în judeţul Bistrița-Năsăud, fiind format din 13 comune: TîrlișuaSpermezeu, Căianu Mic, Uriu, Zagra, Negrilești, Petru Rareș, Chiuza, Runcu Salvei, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești, Braniștea, Cuzdrioara- județul Cluj și orașul Beclean.

ASOCIAȚIA GRUP LOCAL DE ACȚIUNE LOCALĂ” ȚINUTUL HAIDUCILOR” îndeamnă potențialii beneficiari să solicite informații în vederea pregătirii proiectelor.

Comments are closed.