Anunț eveniment de informare și animare comuna MATEI, sat Corvinești, MARȚI 31.10.2017 ora 19.00

Asociația Parteneriat GAL Ținutul Haiducilor  desfășoară  evenimente de informare și animare a teritoriului în cadrul proiectului „Sprijin pentru cheltuieli de funcționare și animare” Sub-Măsura 19.4, Măsura 19 – Dezvoltare locală LEADER.

Persoanele interesate sunt invitate să participe la seminarul de animare care va avea loc  la Căminul Cultural, sat Corvinești, comuna Matei în data de 31 octombrie 2017, începând cu ora 19.00.

Experții GAL Ținutul Haiducilor vor fi prezenți în comună pentru informarea potențialilor beneficiari (fermieri, asociații agricole, asociații de producători, procesatori, întreprinderi din domeniul non-agricol, turism, actori relevanți din comunitate, membrii parteneriatului, alți actori locali interesați de granturile existente pentru finanțare prin Strategia de dezvoltare locală) cu privire la măsurile ce sunt finanțate prin Strategia de Dezvoltare Locală (SDL):

Fișa de măsură M3.1.a3A Scheme de calitate

Fișa de măsura M4.2.a3A Procesare locală

Fișa de măsură M6.2.a6A Investiții în activități neagricole

Fișa de măsură M6.2.b6A Tradiții

Fișa de măsură M7.5.a6B Infrastructură turistică mică

Fișa de măsura M16.4.a.13A Lanțuri scurte

Fișa de măsură M16.76B Strategie de branding.

Agenda întâlnirii:

Sursa de finanțare a proiectului „Sprijin pentru cheltuieli de funcționare și animare” Sub-Măsura 19.4 al cărui beneficiar este Asociația PARTENERIAT GAL ȚINUTUL HAIDUCILOR, activitățile acestui proiect, cu accent pe scopul și importanța activității de animare a comunităților LEADER precum și Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Măsura 19-Dezvoltare Locală LEADER.

Scurt istoric al Programului LEADER, specificul conceptului LEADER și al abordării generate de acest concept cu privire la dezvoltarea comunitară rurală.

Prezentare priorităților și obiectivelor SDL GAL Ținutul Haiducilor, calendarul lansări apelurilor de selecție, măsurile pentru care vor fi deschise apeluri de selecție, condițiile de accesare a finanțărilor disponibile prin SDL GAL Ținutul Haiducilor.

Răspunsuri din partea experților GAL prezenți la întrebările venite din partea participanților cu privire la fișele de măsuri, calendarul apelurilor și condițiile de accesare a finanțării.

Informații suplimentare sau detalii cu privire la cele de mai sus puteți obține contactând expertul comunicare al Asociației PARTENERIAT GAL Ținutul Haiducilor.

Raluca Matroș – Expert comunicare

Mobil: +40 736 641 433

Adresă e-mail: raluca.matros@gmail.com

Comments are closed.